Cotatie rapida


*
*
*
in

Campurile marcate cu * sunt obligatorii !

Pentru ca dorim sa avem o comunicare eficienta cu toti clientii nostri, va invitam sa completati formularul de mai jos, in vederea obtinerii unei cotatii precise si personalizate pentru proiectul dumneavoastra de traduceri.
Documentele dumneavoastra vor fi analizate atent de specialistii nostri in domeniul traducerilor, stabilindu-se gradul de dificultate in functie de limba, domeniu sau numarul de pagini.
Detaliile cat mai cuprinzatoare asupra documentelor de tradus sunt foarte importante pentru stabilirea cat mai corecta a pretului, astfel incat sa puteti primi in cel mai scurt timp toate informatiile privind pretul, durata executarii traducerii si detalii suplimentare privind comanda dumneavoastra.

Informatii:
* In cazul in care aveti mai multe documente de tradus, va rugam sa arhivati toate documentele intr-o arhiva format .zip sau .rar., pentru a le putea trimite pe toate deodata si pentru a putea fi evaluate impreuna.
* Pentru obtinerea unei cotatii in timp cat mai scurt, va rugam sa ne transmiteti documentele in format .doc, daca le aveti disponibile astfel.
* Tipurile de documente suportate sunt urmatoarele: .doc, .pdf, .jpg,
* Toate evaluarile se realizeaza la standardul 1 pagina=2000 caractere cu spatii.
* Pot fi incarcate fisiere cu dimensiune maxima de 5MB

In cazul in care nu puteti incarca un fisier sau doriti oferta pentru un alt serviciu, va invitam sa ne trimiteti cererea dumneavoastra de oferta la adresa de email: contact@traduceri10.ro