Despre noi

Despre noi - Traduceri10

Viziune
Viziunea noastra reprezinta cadrul pentru drumul pe care il avem de parcurs si ghideaza fiecare aspect legat de compania noastra, descriind ceea ce ne dorim sa realizam pentru a continua sa oferim o crestere durabila si de calitate.

Clienti : - sa continuam a oferi o inalta calitate a serviciilor, in conditii avantajoase si flexibile;
- sa ne concentram pe necesitatile clientilor nostri, dezvoltand solutii inovative si optime pentru adaptare la acestea;
- sa observam si sa ne insusim intotdeauna cerintele si observatiile clientilor;
- sa actionam cu responsabilitate si eficienta, mentinand o comunicare puternica;
- sa ne utilizam toate resursele spre folosul superior al clientilor nostri.

Parteneri si colaboratori: - sa dezvoltam relatii mutual benefice cu industria si comertul;
- sa dezvoltam o retea profesionala de furnizori, colaboratori si parteneri, astfel incat impreuna sa oferim valoare de durata.

Echipa: - sa oferim un mediu propice, astfel incat fiecare dintre angajatii nostri sa ofere tot ce e mai bun si sa se perfectioneze permanent;
- sa oferim o puternica motivatie, angajare si atitudine profesionala.

Mediu : - sa fim un cetatean responsabil, protejand valorile naturii si comunitatii.

 

Misiune
Lumea este in permanenta schimbare, iar pentru a mentine valoarea serviciilor noastre trebuie sa privim intotdeauna inainte, sa intelegem tendintele si modificarile ce ne contureaza activitatea si sa ne adaptam rapid pentru ceea ce va urma.

Pentru noi este foarte important sa investim in relatiile cu clientii nostri. Misiunea noastra este aceea de a va deveni partener, si sa asiguram o colaborare profesionista, astfel incat afacerea dumneavoastra sa prospere.

In tot ceea ce realizam, aspiram spre onestitate, corectitutine si integritate, intr-un cuvant, excelenta.

Echipa
Pentru a indeplini obiectivele propuse, am intentionat sa dezvoltam o echipa de profesionisti, prin care sa asiguram servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Astfel, biroul nostru de traduceri colaboreaza numai cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, cu vaste competente lingvistice in cele mai diverse domenii. Acestia sunt supusi initial unui proces riguros de recrutare si testare, de care trec numai cei mai buni, iar periodic sunt testati si evaluati, pentru a asigura conformitatea cu nivelul serviciilor pe care dorim sa il oferim.

Materialele dumneavoastra sunt distribuite traducatorilor in functie de specificitatea proiectelor si de cerintele clientului, pentru a asigura maximizarea eficientei si a calitatii.

Echipa noastra este permanent la dispozitia dumneavoastra, oferindu-va informatiile si ajutorul de care aveti nevoie in cadrul colaborarii cu biroul nostru de traduceri. Suntem intotdeauna disponibili pentru a va asculta cerintele, pentru a genera solutii eficiente si originale, precum si pentru implementarea solutiilor identificate.

Va garantam traduceri de nota 10!

Cotatie rapida