Traduceri IT

Traduceri ITDomeniul IT este unul care ofera permanent provocari pentru realizarea unei traduceri. Era tehnologica in miscare continua si mediul informatic in dezvoltare sustinuta subliniaza necesitatea adaptabilitatii si a flexibilitatii in cazul realizarii de traduceri IT. Astazi, nimeni nu isi mai inchipuie viata fara tehnologie, fie ca aceasta este reprezentata de calculator, telefon, smartphone, sau Internet, iar in contextul globalizarii, este permanent necesar sa ne optimizam comunicarea.

Tot mai multe platforme software – indiferent ca sunt pentru calculator sau telefon -, baze de date, materiale publicitare s.a., necesita traducere in numeroase limbi straine. De asemenea, orice tip de manual sau tutoriale trebuie, de asemenea, supuse unui proces de traduceri IT, pentru a ajunge in mainile utilizatorilor.

Corectitudinea oricaror proiecte de traduceri IT este cruciala, astfel ca echipa noastra este formata din traducatori specializati pe acest domeniu. Avem la dispozitie dictionare IT, glosare de termeni, memorii de traducere si instrumente de traducere asistata de calculator, resurse ce sunt permanent actualizate in functie de schimbarile de pe piata.

Limbajul specific domeniului IT este extrem de vast si complex, astfel impunand ca traducatorul sa detina cunostinte aprofundate. Biroul nostru de traduceri dispune de o echipa IT specializata, ce asigura suport pentru echipa de traducatori, realizand si revizia traducerilor IT efectuate.

Tipuri de traduceri IT:

- traduceri platforme software
- traduceri manuale produse IT
- traduceri aplicatii, tutoriale
- traduceri IT pentru prezentari de produse
- traduceri IT pentru baze de date
- traduceri IT pentru fisiere help
- traduceri articole de specialitate
- traduceri materiale publicitare (logo, brosuri, pliante, bannere, etc)

 

Va garantam traduceri IT de nota 10!


Cotatie rapida