Traduceri bulgara

Preturi traduceri bulgara
General Traduceri generale precum:

-diplome de studii
-documente de identitate si stare civila
-caziere judiciare
-programe analitice
de la 44 lei/pagina
Economic Traduceri economice precum:

-planuri de afaceri
-rapoarte anuale
-asigurari
-facturi
-oferte de licitatii
-manuale economice
de la 44 lei/pagina
Financiar Traduceri financiare precum:

-rapoarte de audit si financiare
-situatii financiar-contabile
-caziere fiscale
-dosare de finantare
de la 44 lei/pagina
Bancar Traduceri bancare precum:

-proceduri bancare
-contracte de credit si de asigurare
-extrase de cont bancar
de la 44 lei/pagina
Juridic Traduceri juridice precum:

-contracte
-legislatie nationala si europeana
-acte de societate
-sentinte
-dosare de emigrare
-acte notariale
de la 44 lei/pagina
Resurse umane Traduceri resurse umane precum:

-politici de resurse umane
-CV-uri
-manuale de training
-manuale de marketing
-training
de la 44 lei/pagina
Literar Traduceri literare precum:

-reviste culturale
-literatura beletristica
-poezii
-articole de ziar
de la 44 lei/pagina
Tehnic Traduceri tehnice precum:

-studii de fezabilitate
-manuale tehnice
-caiete de sarcini
-fise tehnice
-cataloage de produse
-proceduri de fabricatie
de la 44 lei/pagina
IT Traduceri IT precum:

-manuale pentru utilizarea de diferite software
-manuale si instructiuni de folosire pentru hardware si aplicatii
-documentatii si instructiuni software
-tutoriale
de la 44 lei/pagina
WEB Traduceri WEB precum:

-traducere de site-uri web
-traducere de blog-uri
de la 44 lei/pagina
Medical Traduceri medicale precum:

-cataloage si prospecte de produse farmaceutice
-studii clinice si studii de laborator
-certificate medicale
-fise de pacienti
-adeverinte medicale
de la 44 lei/pagina
*tarif estimativ pentru 1pagina = 2000 caractere cu spatii

Formam o echipa ambitioasa, care are ca principal scop oferirea unor servicii de traduceri bulgara si interpretariat la nivel profesionist, la un pret avantajos si la termenele stabilite impreuna cu clientii nostri. Suntem autorizati de Ministerul Justitiei, suntem specializati pe numeroase domenii si asiguram confidentialitatea tuturor materialelor primite si procesate.

Pentru ca principalele criterii de selectie ale clientilor nostri, persoane fizice sau juridice, sunt punctualitatea, pretul si calitatea serviciilor, am decis sa oferim servicii de traduceri bulgara care sa vina in intampinarea exigentelor acestora.

Oferim servicii de traduceri bulgara in regim de urgenta, servicii de legalizare notariala sau de interpretariat, DTP, colationare. De asemenea, dam permanent dovada de flexibilitate si competenta. La cerere, asiguram si livrarea oricaror traduceri bulgara autorizate si legalizate.

Dupa primirea solicitarii dumneavoastra pentru traduceri bulgara, reprezentantii nostri va vor contacta pentru a va prezenta oferta de pret si estimarea de timp pentru finalizarea proiectului dumneavoastra. Dupa confirmarea comenzii, este demarat procesul de documentare si creare a bazei de date pentru comanda dumneavoastra, aceasta fiind pusa la dispozitia traducatorilor atribuiti. Dupa finalizarea traducerii, materialul este supus unei revizii si corecturi de catre echipa noastra de revizori, iar pasul final este realizarea prelucrarii grafice a materialului, daca este necesara.

Efectuam traduceri bulgara specializate pentru persoane juridice in diferite domenii: economic, juridic, IT, medical, tehnic, etc..

Pentru persoane fizice , asiguram , prin traducatorii nostri profesionisti, traducerea in/ din limba bulgara a diferitelor documente auto, acte personale, de identitate, medicale, juridice, si altele.

Clientii nostri pot transmite documentele pe e-mail la adresa contact@traduceri10.ro sau pe fax, iar noi va vom contacta în cel mai scurt timp pentru a va comunica estimarea de pret, precum și termenul de predare.

Limba bulgara este o limba indo-europeana, membra a ramurii sudice a familiei limbilor slave. Limba bulgara moderna a aparut incepand cu secolul XVI, evoluand din limba slavona, iar in secolele XVIII-XIX a fost supusa unor modernizari ale gramaticii si sintaxei. Re-lexificata din bulgara veche (limba turcica, astazi disparuta aproape fara urme) in slavona, bulgara moderna este tributara in special substratului daco-roman, decat celui tracic sau frigian.

Bulgara, impreuna cu inrudita limba macedoneana formeaza in mod colectiv limbile slave est-europene. Numerosi lingvisti considera ca limba macedoneana ar fi numai o forma scrisa a dialectelor bulgaresti sud-vestice, pe cand limba bulgara a fost alcatuita pe baza dialectelor de la Marea Neagra. Bulgara este limba oficiala in Bulgaria, insa este vorbita si de comunitati din Republica Macedonia, Canada, Grecia, Ungaria, Israel, Republica Moldova, Romania, Turcia, Ucraina, Serbia si Statele Unite ale Americii. Numarul estimativ de oameni vorbitori de limba bulgara fluent este de aproximativ 9 milioane. Limba bulgara foloseste alfabetul chirilic, insa si un alfabet latin pentru respectarea unor norme standard internationala. Un numar semnificativ dintre etimologiile limbii bulgare moderne dovedite de lingvistii bulgari sunt romanesti.

 

Va invitam sa faceti o solicitare de cotatie pentru traduceri bulgara!


Cotatie rapida