Traduceri contracte de asigurare

Contractul de asigurare este actul prin care asiguratul se obliga sa plateasca asiguratorului o suma determinata numita prima de asigurare, in schimbul careia asiguratorul se obliga a suporta riscurile ce decurg din producerea in viitor a unor evenimente expres mentionate in contract. Contractul de asigurare este un contract bilateral, cu titlu oneros, incheiat in mod uzual pe perioada determinata, cu executie succesiva, solemn.

Traduceri contracte de asigurare pot fi necesare intr-o varietate de situatii: participarea la licitatii, contracte de leasing, incheierea de raporturi comerciale, executarea unor proiecte de constructii, etc.

Traducatorii nostri trec printr-un proces permanent de testare, avand la dispozitie si o diversitate de instrumente, astfel incat acestia sa realizeze traduceri contracte de asigurare respectand cele mai inalte exigente ale clientilor nostri.

Va invitam sa completati formularul de cotatie rapida, sau sa ne contactati la datele din sectiunea Contact pentru obtinerea unei evaluari personalizate pentru traduceri contracte de asigurare.


Cotatie rapida