Traduceri daneza

Preturi traduceri daneza
General Traduceri generale precum:

-diplome de studii
-documente de identitate si stare civila
-caziere judiciare
-programe analitice
de la 105 lei/pagina
Economic Traduceri economice precum:

-planuri de afaceri
-rapoarte anuale
-asigurari
-facturi
-oferte de licitatii
-manuale economice
de la 105 lei/pagina
Financiar Traduceri financiare precum:

-rapoarte de audit si financiare
-situatii financiar-contabile
-caziere fiscale
-dosare de finantare
de la 105 lei/pagina
Bancar Traduceri bancare precum:

-proceduri bancare
-contracte de credit si de asigurare
-extrase de cont bancar
de la 105 lei/pagina
Juridic Traduceri juridice precum:

-contracte
-legislatie nationala si europeana
-acte de societate
-sentinte
-dosare de emigrare
-acte notariale
de la 105 lei/pagina
Resurse umane Traduceri resurse umane precum:

-politici de resurse umane
-CV-uri
-manuale de training
-manuale de marketing
-training
de la 105 lei/pagina
Literar Traduceri literare precum:

-reviste culturale
-literatura beletristica
-poezii
-articole de ziar
de la 105 lei/pagina
Tehnic Traduceri tehnice precum:

-studii de fezabilitate
-manuale tehnice
-caiete de sarcini
-fise tehnice
-cataloage de produse
-proceduri de fabricatie
de la 105 lei/pagina
IT Traduceri IT precum:

-manuale pentru utilizarea de diferite software
-manuale si instructiuni de folosire pentru hardware si aplicatii
-documentatii si instructiuni software
-tutoriale
de la 105 lei/pagina
WEB Traduceri WEB precum:

-traducere de site-uri web
-traducere de blog-uri
de la 105 lei/pagina
Medical Traduceri medicale precum:

-cataloage si prospecte de produse farmaceutice
-studii clinice si studii de laborator
-certificate medicale
-fise de pacienti
-adeverinte medicale
de la 105 lei/pagina
*tarif estimativ pentru 1pagina = 2000 caractere cu spatii

Daneza este o limba nord germanica vorbita de aproximativ sase milioane de oameni, in special in Danemarca si in landul Schleswig-Holstein din nordul Germaniei, unde aceasta este limba minoritara. Exista comunitati importante vorbitoare de limba daneza si in SUA, Canada si Argentina, iar datorita imigratiei, aproximativ 15-20% din populatia Groenlandei vorbeste nativ limba daneza.

Limba daneza este foarte asemanatoare din punct de vedere lingvistic cu norvegiana si suedeza: utilizatorii experimentati ai celor trei limbi se pot intelege intre ei, desi s-a demonstrat ca vorbitorii de norvegiana ii inteleg pe cei vorbitori de daneza si de suedeza mult mai bine decat ultimii doi se inteleg reciproc. Daneza este limba nationala in Danemarca si este una dintre cele doua limbi oficiale din insulele Feroe. Pana in anul 2009, a fost una dintre limbile oficiale ale Groenlandei. Daneza este si una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene si una dintre limbile de lucru ale Consiliului Nordic. Data fiind tendinta limbii daneze moderne de eliminare a multor sunete, aceasta este dificil de stapanit pentru straini.

Data fiind globalizarea, precum si dificultatea limbii, orice traduceri daneza implica un nivel ridicat de cunoastere a limbii sursa si a limbii tinta, pentru a putea respecta sensul textului si specificitatile lingvistice. Tocmai de aceea, am implementat un proces complex si precis pentru selectarea traducatorilor nostri. Acestia sunt recrutati pe baza unor criterii bine definite si sunt testati periodic.

Pentru a putea oferi permanent servicii de calitate, este necesar sa comunicam si sa intelegem cu exactitate cerintele clientilor nostri. Dorim ca traducerile realizate de echipa noastra sa corespunda cat mai bine specificului companiei dumneavoastra şi sa satisfaca cele mai inalte exigente. La fiecare proiect de traduceri daneza avem in vedere respectul, confidentialitatea si asigurarea securitatii documentelor clientului, iar acest lucru se poate realiza doar cu profesionisti cu inalta calificare, ce fac parte din echipa noastra.

Pentru persoane juridice efectuam traduceri daneza in diverse domenii : juridic, tehnic, economic, financiar-bancar, IT si web, resurse umane, etc. Suntem constienti de faptul ca timpul este pretios, astfel ca depunem toate eforturile pentru a lucra rapid, eficient, flexibil si profesionist. Punem pret pe atentia pentru detalii, flexibilitate, munca in echipa si orientare spre rezultate.

Pentru persoane fizice efectuam traduceri daneza pentru documente personale , cum ar fi : acte de studii, documente personale, acte auto, documente medicale, documente de angajare, procuri, s.a.m.d.

Pentru operativitate, preluam documentele ce necesita traduceri daneza la adresa de e-mail contact@traduceri10.ro . Dupa analizarea acestora, pregatim cotatia de pret si estimarea de timp pentru finalizarea proiectului dumneavoastra. In urma primirii confirmarii dumneavoastra, proiectul este dar in lucru, trecand prin toti pasii specifici: identificarea necesitatilor clientului si proiectului, stabilirea terminologiei si crearea unei baze de date de termeni, traducerea efectiva, revizie si corectura, prelucrare grafica.

Va invitam sa apelati la echipa noastra pentru traduceri daneza, cu cele mai bune preturi de pe piata.


Cotatie rapida