Traduceri greaca

Preturi traduceri greaca
General Traduceri generale precum:

-diplome de studii
-documente de identitate si stare civila
-caziere judiciare
-programe analitice
de la 53 lei/pagina
Economic Traduceri economice precum:

-planuri de afaceri
-rapoarte anuale
-asigurari
-facturi
-oferte de licitatii
-manuale economice
de la 53 lei/pagina
Financiar Traduceri financiare precum:

-rapoarte de audit si financiare
-situatii financiar-contabile
-caziere fiscale
-dosare de finantare
de la 53 lei/pagina
Bancar Traduceri bancare precum:

-proceduri bancare
-contracte de credit si de asigurare
-extrase de cont bancar
de la 53 lei/pagina
Juridic Traduceri juridice precum:

-contracte
-legislatie nationala si europeana
-acte de societate
-sentinte
-dosare de emigrare
-acte notariale
de la 53 lei/pagina
Resurse umane Traduceri resurse umane precum:

-politici de resurse umane
-CV-uri
-manuale de training
-manuale de marketing
-training
de la 53 lei/pagina
Literar Traduceri literare precum:

-reviste culturale
-literatura beletristica
-poezii
-articole de ziar
de la 53 lei/pagina
Tehnic Traduceri tehnice precum:

-studii de fezabilitate
-manuale tehnice
-caiete de sarcini
-fise tehnice
-cataloage de produse
-proceduri de fabricatie
de la 53 lei/pagina
IT Traduceri IT precum:

-manuale pentru utilizarea de diferite software
-manuale si instructiuni de folosire pentru hardware si aplicatii
-documentatii si instructiuni software
-tutoriale
de la 53 lei/pagina
WEB Traduceri WEB precum:

-traducere de site-uri web
-traducere de blog-uri
de la 53 lei/pagina
Medical Traduceri medicale precum:

-cataloage si prospecte de produse farmaceutice
-studii clinice si studii de laborator
-certificate medicale
-fise de pacienti
-adeverinte medicale
de la 53 lei/pagina
*tarif estimativ pentru 1pagina = 2000 caractere cu spatii

Sediul nostru este in Bucuresti, insa depasim barierele de locatie prin preluarea documentelor pe e-mail. Dupa primirea documentelor, acestea vor fi evaluate de un manager de proiect si o cotatie personalizata va fi transmisa clientului nostru. Traducerile pot fi predate pe e-mail (traducere simpla), transmise prin curier (traducere autorizata) sau ridicate personal, dupa prezentarea documentului original (traducere legalizata).

Fiecare proiect de traduceri greaca este gestionat cu maxima atentie la detalii de echipa noastra de traducatori autorizati nativi de limba greaca, oferindu-ne posibilitatea de a ne testa competentele, perfectionandu-ne permanent. Procesul de este unul complex, ce consta in identificarea specificitatilor proiectului, stabilirea terminologiei de utilizat, traducerea si revizuirea traducerii, prelucrare grafica si autorizare sau legalizare, daca este cazul.

Tehnologia este cruciala pentru succesul oricarui proiect de traduceri greaca, mai ales intr-o lume puternic informatizata. De-a lungul timpului, am investit in resurse pretioase de ultima generatie, ce constau in memorii de traducere, glosare de termeni, dictionare si software pentru traduceri asistate de calculator.

Oferim servicii de traduceri greaca atat clientilor persoane juridice pentru acte de companie, fise tehnice, manuale de instructiuni, garantii, etc., precum si persoanelor fizice, pentru documente personale, de studiu, medicale, sau acte auto.


Intrucat pretuim relatia cu clientii nostri, am implementat masuri de siguranta, astfel incat sa asiguram confidentialitatea documentelor preluate pentru traduceri greaca. Semnam acorduri de confidentialitate cu toti colaboratorii si partenerii nostri, aceasta fiind garantata si prin contractele incheiate cu clientii nostri. Documentele sunt utilizate numai in scopul declarat, conform Legii 677/ 2001. Toate dispozitivele utilizate pentru stocarea documentelor dumneavoastra sunt protejate impotriva fraudelor si intruziunilor prin intermediul programelor software. Documentele pe suport de hartie sunt distruse, iar deseurile rezultate sunt reciclate.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri cel mai bun raport calitate-pret. Acesta este motivul pentru care oferim calitate superioara la preturi competitive, carora li se aplica si un sistem avantajos de discounturi in functie de volumul fiecarui proiect de traduceri greaca. Documentele se predau in formatul solicitat de dumneavoastra si va stam la dispozitie pentru servicii conexe precum: tehnoredactare, colationare, prelucrare grafica, legalizare, etc.

Grecia este "leaganul civilizatiei mondiale", iar limba greaca este limba cu cea mai indelungata istorie documentata dintre toate limbile indo-europene, de peste 34 de decenii de inregistrari scrise. Sistemul de scriere al limbii grecesti este alfabetul grecesc de-a lungul celei mai mari parti a istoriei sale. Limba greaca are un loc important in istoriile Europei, ale tarilor vestice si in istoria crestinatatii. Literatura greaca cuprinde lucrari de importanta monumentala, precum poeziile epice Iliada si Odiseea. Vechiul Testament a fost tradus in versiunea Septuagintei, iar Noul Testament a fost redactat in limba greaca, aspecte ce au facut ca limba greaca sa devina o limba de cult, insa si de cultura paneuropeana.

Limba greaca este vorbita in Grecia si Cipru, fiind una dintre cele 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene. Vorbita de peste 13 milioane de oameni in Grecia, Cipru si comunitatile din diaspora, limba greaca este utilizata, impreuna cu latina, in vocabularul stiintific international.

 


Cotatie rapida