Traduceri legalizate

Traduceri legalizate

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, oferim servicii de traduceri legalizate pentru documente oficiale si personale.
Orice traducere trebuie mai intai autorizata, adica traducatorul autorizat trebuie sa aplice stampila si semnatura pe documentul tradus. Astfel, traducerea este certificata de catre traducator. Apoi, in cazul unei traduceri legalizate, semnatura traducatorului este legalizata notarial.
Pot fi legalizate doar traduceri ale documentelor oficiale, pe suport de hartie, adica documente emise de institutii ale statului, societati, avocati, notari, avand stampila si semnatura autoritatii emitente. Procesul de legalizare a traducerilor verifica autenticitatea semnaturii si stampilei al traducatorului de pe un document tradus. Prin procesul de legalizare al traducerii nu se verifica sau certifica daca documentul este corect si complet sub aspectul continutului si nici nu se produce o aprobare a continutului documentului tradus de catre notarul care face legalizarea.

 

 

Realizam:
- traduceri autorizate si legalizate pentru contracte (de orice tip)
- traduceri autorizate si legalizate ale documentelor comerciale pentru companii (acte constitutive ale societatii, certificate de la Registrul Comertului, etc.)
- traduceri autorizate si legalizate pentru facturi
- traduceri autorizate si legalizate pentru regulamente interne (daca sunt pe suport de hartie si au stampila societatii)
- traduceri autorizate si legalizate pentru acte auto
- traduceri autorizate si legalizate pentru acte de studii
- traduceri autorizate si legalizate pentru documente de transport
- traduceri autorizate si legalizate pentru dovezi de constatare emise de organele de politie
- traduceri autorizate si legalizate pentru acte notariale (declaratii, procuri, acte notariale, specimene de semnatura etc)
- traduceri autorizate si legalizate pentru certificate de stare civila (certificat de nastere, casatorie, adeverinte de celibat, deces, etc.)
- traduceri autorizate si legalizate pentru adeverinte (de orice tip)


Foarte important de retinut: conform cerintelor Camerei Notarilor, nu se pot efectua traduceri legalizate decat pentru documente prezentate în original (o copie a originalului va fi atasata la traducerea care ramane în arhiva biroului notarial). Pentru mai multa eficienta si promptitudine, puteti trimite documentele scanate pe email sau prin fax si puteti prezenta originalul în momentul ridicarii.
In cazul in care doriti o traducere legalizata urgenta, pe langa timpul necesar traducerii trebuie luat in considerare si orarul birourilor notariale. Prin urmare, termenul de predare pentru asemenea comenzi va fi anuntat la momentul plasarii comenzii.


Traduceri10.ro va garanteaza traduceri legalizate de cea mai inalta calitate!


Cotatie rapida