Traduceri literare

Traduceri literareLiteratura este arta compozitiilor scrise, in sensul literal acest cuvant traducandu-se prin “cunoastere cu ajutorul literelor” (de la latinescul littera , litera ). Indiferent ca ne referim la poezie, proza, teatru, revista literara, sau altele, literatura este calea noastra de scapare intr-o lume imaginara, conturata doar de imaginatie.

Proiectele de traduceri literare sunt adesea considerate a fi cele mai dificile traduceri, deoarece efectuarea acestora implica redarea stilului unic al fiecarui autor, precum si trairile diverse si subtile trairi ale acestuia. Orice traducere literara necesita talent din partea traducatorului si abilitatea acestuia de a se adapta textului si contextului temporal si spatial al actiunii. Traducatorul trebuie sa fie flexibil, reusind sa treaca peste diferentele lingvistice, astfel incat sa asigure succesul oricarei traduceri literare.

Traduceri10 lucreaza numai cu specialisti in traduceri literare, ce au capacitatea de intelegere a textului si de transpunere a sa, tinand cont de punctuatie, de expresii uzuale caracteristice unui anumit grup social sau unei anumite epoci, si de particularitatile fiecarei limbi.

O traducere literara incearca talentul traducatorului de a se adapta la limbajul original al autorului, mentinand substanta operei. Pentru a efectua o traducere literara corecta, traducatorul trebuie sa dea dovada de adaptabilitate si flexibilitate, reusind sa treaca peste diferentele lingvistice. Astfel, prin efectuarea traducerii literare, traducatorul ofera calea de acces la literaturile altor popoare, avand o semnificativa contributie la cultura natiunii sale.

 

Va oferim:
- traduceri literare pentru carti
- traduceri literare pentru manuale scolare
- traduceri literare pentru manuale universitare

Echipa noastra este formata numai din traducatori autorizati, cu competente in domenii specifice, astfel incat proiectul dumneavoastra de traduceri literare sa fie pe maini competente.

Va garantam traduceri literare de nota 10!


Cotatie rapida