Traduceri norvegiana

Preturi traduceri norvegiana
General Traduceri generale precum:

-diplome de studii
-documente de identitate si stare civila
-caziere judiciare
-programe analitice
de la 60 lei/pagina
Economic Traduceri economice precum:

-planuri de afaceri
-rapoarte anuale
-asigurari
-facturi
-oferte de licitatii
-manuale economice
de la 60 lei/pagina
Financiar Traduceri financiare precum:

-rapoarte de audit si financiare
-situatii financiar-contabile
-caziere fiscale
-dosare de finantare
de la 60 lei/pagina
Bancar Traduceri bancare precum:

-proceduri bancare
-contracte de credit si de asigurare
-extrase de cont bancar
de la 60 lei/pagina
Juridic Traduceri juridice precum:

-contracte
-legislatie nationala si europeana
-acte de societate
-sentinte
-dosare de emigrare
-acte notariale
de la 60 lei/pagina
Resurse umane Traduceri resurse umane precum:

-politici de resurse umane
-CV-uri
-manuale de training
-manuale de marketing
-training
de la 60 lei/pagina
Literar Traduceri literare precum:

-reviste culturale
-literatura beletristica
-poezii
-articole de ziar
de la 60 lei/pagina
Tehnic Traduceri tehnice precum:

-studii de fezabilitate
-manuale tehnice
-caiete de sarcini
-fise tehnice
-cataloage de produse
-proceduri de fabricatie
de la 60 lei/pagina
IT Traduceri IT precum:

-manuale pentru utilizarea de diferite software
-manuale si instructiuni de folosire pentru hardware si aplicatii
-documentatii si instructiuni software
-tutoriale
de la 60 lei/pagina
WEB Traduceri WEB precum:

-traducere de site-uri web
-traducere de blog-uri
de la 60 lei/pagina
Medical Traduceri medicale precum:

-cataloage si prospecte de produse farmaceutice
-studii clinice si studii de laborator
-certificate medicale
-fise de pacienti
-adeverinte medicale
de la 60 lei/pagina
*tarif estimativ pentru 1pagina = 2000 caractere cu spatii

Suntem mandri sa putem spune ca suntem capabili de a oferi cele mai bune solutii pentru clientii nostri care solicita traduceri norvegiana. Suntem permanent orientati spre client si valorificam munca in echipa, pentru ca numai asa putem mentine calitatile pentru care ne-am facut cunoscuti: calitate, punctualitate, promptitudine, integralitate, disponibilitate si raport calitate/ pret excelent.

Misiunea noastra este aceea de a deveni partenerul dumneavoastra de incredere, iar acest lucru il putem realiza numai dand dovada de flexibilitate, eficienta si profesionalism. Investim permanent in relatiile cu clientii nostri, insa si in echipa noastra de profesionisti. Traducatorii nostri autorizati sunt recrutati pe baza unui proces complex si sunt testati periodic.

Tehnologia este esentiala in aceasta lume puternic informatizata. Astfel, echipa noastra are la dispozitie resurse de ultima generatie, precum memorii de traducere, glosare de termeni, dictionare, software pentru traduceri asistate de calculator si pentru prelucrare grafica. Acestea stau la baza calitatii pe care ne-am propus sa o oferim intotdeauna clientilor nostri.

Serviciile noastre de traduceri norvegiana sunt adresate atat clientilor persoane juridice, pentru documente juridice, bilanturi, fise tehnice, manuale de instalare si mentenanta, etc., dar si persoanelor fizice, pentru acte personale, acte auto, documente de studii si documente medicale.

Pentru traduceri norvegiana lucram cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, care sunt nativi de limba norvegiana sau care au studii de specialitate aprofundate.

Pentru operativitate, comenzile dumneavoastra de traduceri norvegiana sunt preluate pe adresa de e-mail contact@traduceri10.ro sau la telefon, oferindu-va rapid cotatia de pret si estimarea termenului de livrare. Dupa primirea confirmarii dumneavoastra, materialul este preluat de managerul de proiect, ce intocmeste baza de date de termeni, si inaintat traducatorului alocat. Dupa finalizarea respectivei traduceri norvegiana, aceasta este preluata de echipa de revizori, ce asigura revizia si corectura documentelor, iar apoi de echipa IT ce realizeaza prelucrarea grafica a materialului, daca este necesara.

Limba norvegiana este o limba germanica de nord, vorbita in majoritate in Norvegia, unde aceasta este limba oficiala. Impreuna cu limbile suedeza si daneza, limba norvegiana formeaza un grup de variante locale mai mult sau mai putin asemanatoare din punct de vedere lingvistic.

Exista doua forme scrise oficiale ale limbii norvegiene: – Bokmål (ce inseamna literalmente „limba cartii” ) si Nynorsk (ad literam "norvegiana noua" ), Consiliul Lingvistic Norvegian fiind responsabil pentru reglementarea acestor doua forme. Mai exista inca doua forme scrise, fara a avea statut oficial: cea mai importanta este Riksmål ( „limba nationala” ), oarecum apropiata de limba daneza, insa astazi are in mare aceeasi forma ca si Bokmål , iar Academia Norvegiana ii traduce numele prin „norvegiana standard”; a doua forma scrisa neoficiala este Høgnorsk (" norvegiana inalta ") o varianta mai purista a Nynorsk, insa cu utilizare mult mai limitata. Toate variantele scrise ale limbii norvegiene folosesc acelasi alfabet, anume acel latin imbogatit cu semnele Æ, Ø si Å.

 

Va invitam sa ne contactati pentru traduceri norvegiana la cel mai bun pret!


Cotatie rapida