Traduceri olandeza

Preturi traduceri olandeza
General Traduceri generale precum:

-diplome de studii
-documente de identitate si stare civila
-caziere judiciare
-programe analitice
de la 64 lei/pagina
Economic Traduceri economice precum:

-planuri de afaceri
-rapoarte anuale
-asigurari
-facturi
-oferte de licitatii
-manuale economice
de la 64 lei/pagina
Financiar Traduceri financiare precum:

-rapoarte de audit si financiare
-situatii financiar-contabile
-caziere fiscale
-dosare de finantare
de la 64 lei/pagina
Bancar Traduceri bancare precum:

-proceduri bancare
-contracte de credit si de asigurare
-extrase de cont bancar
de la 64 lei/pagina
Juridic Traduceri juridice precum:

-contracte
-legislatie nationala si europeana
-acte de societate
-sentinte
-dosare de emigrare
-acte notariale
de la 64 lei/pagina
Resurse umane Traduceri resurse umane precum:

-politici de resurse umane
-CV-uri
-manuale de training
-manuale de marketing
-training
de la 64 lei/pagina
Literar Traduceri literare precum:

-reviste culturale
-literatura beletristica
-poezii
-articole de ziar
de la 64 lei/pagina
Tehnic Traduceri tehnice precum:

-studii de fezabilitate
-manuale tehnice
-caiete de sarcini
-fise tehnice
-cataloage de produse
-proceduri de fabricatie
de la 64 lei/pagina
IT Traduceri IT precum:

-manuale pentru utilizarea de diferite software
-manuale si instructiuni de folosire pentru hardware si aplicatii
-documentatii si instructiuni software
-tutoriale
de la 64 lei/pagina
WEB Traduceri WEB precum:

-traducere de site-uri web
-traducere de blog-uri
de la 64 lei/pagina
Medical Traduceri medicale precum:

-cataloage si prospecte de produse farmaceutice
-studii clinice si studii de laborator
-certificate medicale
-fise de pacienti
-adeverinte medicale
de la 64 lei/pagina
*tarif estimativ pentru 1pagina = 2000 caractere cu spatii

Echipa noastra poate facilita comunicarea cu partenerii dumneavoastra de afaceri, cu angajatii dumneavoastra si va poate fi alaturi pentru dezvoltarea companiei dumneavoastra.

Avand in vedere contextul europenizarii si globalizarii, precum si dezvoltarea economica, se inregistreaza o extindere si amplificare a contactelor cu cat mai multi parteneri comerciali, astfel fiind necesara facilitarea comunicarii intre parti din regiuni si tari diferite.

Aria de competenta a biroului nostru de traduceri acopera si asigura elementele esentiale ale unei conlucrari corecte: asiguram traduceri olandeza profesioniste, suntem dinamici si flexibili, respectam termenele stabilite, iar raportul calitate/ pret este unul de referinta.

Realizam traduceri din domenii diverse: juridic, tehnic, economic, financiar-bancar, IT si web, resurse umane, etc. pentru persoane juridice.

Clientii nostri persoane fizice pot avea nevoie de traduceri olandeza pentru acte de identitate si studii, dosare de emigrare, procuri, caziere judiciare, sentinte judecatoresti, declaratii notariale, sau documente medicale.

Puteti trimite textele sau documentele ce necesita traduceri olandeza direct pe fax sau prin e-mail la adresa contact@traduceri10.ro si veti obtine rapid o oferta de pret si estimarea termenului de finalizare a traducerii, iar dupa confirmarea dumneavoastra, proiectul de traduceri olandeza este dat in lucru.

Tehnordactarea si imprimarea documentelor sunt incluse in pret. Pentru un volum de peste 50 de pagini se acorda discounturi iar pentru comenzi de traducere cu valoare de peste 125 lei, se poate asigura livrarea la sediul dumneavoastra, in Bucuresti.

Ca si servicii conexe va oferim: legalizari documente, colationari (corectari, revizuiri), DTP (prelucrare grafica), tehnoredactare.

Datorita competentei si profesionalismului colectivului nostru de traducatori, documentele dumneavoastra sunt in siguranta, intrucat noi asiguram deplina confidentialitate pentru toate proiectele dumneavoastra.

Olandeza este o limba germanica ce face parte din sub-grupa limbilor vest-germanice, fiind limba nativa a majoritatii populatiei Olandei si a aproximativ 60% din populatiile Belgiei si Surinamului (fosta colonie olandeza situata in partea de nord-est a Americii de Sud, ce a fost cunoscuta si sub numele Guyana Olandeza) . In Belgia, olandeza este una dintre limbile oficiale, alaturi de limbile franceza si germana. Aceasta este vorbita si in posesiunile olandeze din Marea Caraibelor (Aruba si Antilele Olandeze), precum si in unele comunitati din Indonezia (fosta colonie olandeza).

Limba olandeza este inrudita indeaproape cu limbile germana si engleza, si se spune ca este o varianta intermediara acestora. Majoritatea vorbitorilor de limba olandeza traiesc in Uniunea Europeana, unde este limba primara pentru aproximativ 23 de milioane de persoane si limba secundara pentru alte 5 milioane. Aceasta este limba oficiala si pentru natiunile insulelor Caraibe: Aruba, Curaçao si Sint Maarten, iar peste jumatate de milion de nativi de limba olandeza traiesc in Statele Unite ale Americii, Canada si Australia.

 

Traduceri10.ro va garanteaza traduceri olandeza de cea mai inalta calitate, recunoscute atat pe plan national, cat si international!


Cotatie rapida