Traduceri rusa

Preturi traduceri rusa
General Traduceri generale precum:

-diplome de studii
-documente de identitate si stare civila
-caziere judiciare
-programe analitice
de la 36 lei/pagina
Economic Traduceri economice precum:

-planuri de afaceri
-rapoarte anuale
-asigurari
-facturi
-oferte de licitatii
-manuale economice
de la 36 lei/pagina
Financiar Traduceri financiare precum:

-rapoarte de audit si financiare
-situatii financiar-contabile
-caziere fiscale
-dosare de finantare
de la 36 lei/pagina
Bancar Traduceri bancare precum:

-proceduri bancare
-contracte de credit si de asigurare
-extrase de cont bancar
de la 36 lei/pagina
Juridic Traduceri juridice precum:

-contracte
-legislatie nationala si europeana
-acte de societate
-sentinte
-dosare de emigrare
-acte notariale
de la 36 lei/pagina
Resurse umane Traduceri resurse umane precum:

-politici de resurse umane
-CV-uri
-manuale de training
-manuale de marketing
-training
de la 36 lei/pagina
Literar Traduceri literare precum:

-reviste culturale
-literatura beletristica
-poezii
-articole de ziar
de la 36 lei/pagina
Tehnic Traduceri tehnice precum:

-studii de fezabilitate
-manuale tehnice
-caiete de sarcini
-fise tehnice
-cataloage de produse
-proceduri de fabricatie
de la 36 lei/pagina
IT Traduceri IT precum:

-manuale pentru utilizarea de diferite software
-manuale si instructiuni de folosire pentru hardware si aplicatii
-documentatii si instructiuni software
-tutoriale
de la 36 lei/pagina
WEB Traduceri WEB precum:

-traducere de site-uri web
-traducere de blog-uri
de la 36 lei/pagina
Medical Traduceri medicale precum:

-cataloage si prospecte de produse farmaceutice
-studii clinice si studii de laborator
-certificate medicale
-fise de pacienti
-adeverinte medicale
de la 36 lei/pagina
*tarif estimativ pentru 1pagina = 2000 caractere cu spatii

Rusa este o limba slava, vorbita in principal in Rusia, Belarus, Kazakhstan si Kargazstan. Este limba neoficiala insa vorbita in mare masura in Ucraina, Moldova, Letonia, Estonia si, intr-o masura mai mica, in celelalte tari ce au facut candva parte din URSS. Limba rusa este cea mai raspandita limba din Eurasia, din punct de vedere geografic, si cea mai vorbita limba dintre limbile slave. De asemenea, aceasta este cea mai raspandita limba nativa din Europa, cu peste 144 milioane de vorbitori nativi in Rusia, Ucraina si Belarus. Rusa este a 8a cea mai vorbita limba din lume, dupa numarul de vorbitori nativi si a 5a dupa numarul total de vorbitori. Limba rusa este una dintre cele sase limbi oficiale ale Natiunilor Unite.

Fiind una dintre limbile oficiale ale multor organizatii internationale, precum: Natiunile Unite, Agentia Internationala pentru Energie Atomica, Organizatia Mondiala pentru Sanatate, Organizatia Internationala a Aviatiei Civile, Comunitatea Economica Eurasiatica, Organizatia Internationala pentru Standardizare, etc., in martie 2013 s-a anuntat faptul ca limba rusa a depasit limba germana, devenind a doua limba ca utilizare pe internet, dupa limba engleza. Limba rusa este utilizata in 5,9% din toate website-urile, usor inaintea germanei si mult dupa limba engleza.

Intr-o era a vitezei, a comunicarii diversificate, a flexibilitatii si competentei, ne adaptam si ramanem profesionisti. Traducatorii nostri autorizati, nativi de limba rusa, precum si de limba romana, se impun prin acuratete, inalta calificare si rigurozitate.

Daca sunteti in cautarea unor traducatori de limba rusa care sa realizeze cele mai bune traduceri, atunci noi, Traduceri10, suntem solutia de care aveti nevoie. Echipa noastra realizeaza traduceri rusa autorizate si legalizate, precum si servicii de prelucrare grafica, colationare, interpretariat.

De ce sa ne alegeti pe noi? Pentru ca lucram rapid, eficient si calitativ. Pentru proiectele dumneavoastra de traduceri rusa, documentele se primesc pe e-mail, fax, sau pe suport de hartie, sunt analizate de echipa noastra si va sunt comunicate oferta de pret si termenul de predare. Dupa primirea confirmarii comenzii, materialele sunt procesate si este creata baza de date de termeni in vederea traducerii. Dupa finalizarea traducerii, materialul este preluat de echipa noastra de revizori, ce asigura revizia si corectura, iar apoi de echipa de prelucrare grafica.

Lucrand numai cu traducatori autorizati, garantam fidelitatea pentru orice traduceri rusa, transpunerea cuvintelor dintr-o limba in alta facandu-se cu respectarea aceluiasi inteles si transmitand acelasi inteles din limba sursa. Traducatorii nostri au permanent la dispozitie glosare de termeni, dictionare, memorii de traducere, si alte resurse valoroase, astfel incat orice exigente ale dumneavoastra sa fie respectate. Garantam confidentialitate, punctualitate si calitate, astfel incat serviciile oferite de biroul nostru sa va aduca numai beneficii.

Oferim servicii de traduceri rusa personalizate pentru clienti persoane juridice in domenii diversificate: juridic, tehnic, economic, IT, medical.

Persoanele fizice pot beneficia de traduceri in/ din limba rusa pentru diverse documente personale, de identitate, medicale, juridice, si altele.

Va invitam sa solicitati o cotatie de pret pentru traduceri rusa!


Cotatie rapida