Traduceri studii de fezabilitate

Studiul de fezabilitate este instrumentul prin care se efectueaza analiza potentialului unei investitii din punctul de vedere al utilizarii rationale si eficiente a resurselor financiare, umane si materiale, determinand si modul in care cerintele tehnice si economice impuse de sectorul de activitate al proiectului de investitii sau al afacerii sunt satisfacute.

Puteti avea nevoie de traduceri studii de fezabilitate pentru obtinerea de finantari, pentru participarea la licitatii, pentru incheierea de parteneriate si alte raporturi comerciale sau, pur si simplu, pentru extinderea activitatii.

Echipa noastra pune va pune la dispozitie traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, specializati pe varii domenii, astfel garantand calitatea si corectitudinea traducerilor efectuate. Pentru traduceri studii de fezabilitate, traducatorii nostri permanent au la dispozitie dictionare, glosare de termeni si memorii de traducere.

Va invitam sa ne contactati prin intermediul formularului de cotatie rapida, telefonic sau prin e-mail, pentru obtinerea unei evaluari precise si personalizate pentru traduceri studii de fezabilitate.


Cotatie rapida