Traduceri suedeza

Sediul biroului nostru de traduceri se afla in Bucuresti si raspundem tuturor solicitarilor clientilor nostri, indiferent de locatie. Fiecare proiect si fiecare client ne dau posibilitatea de a ne testa si de a ne valorifica pasiunea, competenta, de a castiga si oferi astfel fidelitate. Pentru a asigura calitatea serviciilor noastre, parcurgem toate etapele unui proces complex, ce consta in: identificarea necesitatilor clientului si proiectului, stabilirea terminologiei si crearea unei baze de date de termeni, traducerea efectiva, revizie si corectura, prelucrare grafica.

Echipa noastra in continua extindere este formata numai din traducatori autorizati, selectati cu atentie pe baza unor criterii bine determinate si testati periodic. Pentru a realiza traduceri suedeza la cele mai inalte standarde, utilizam cele mai noi tehnologii informationale si resurse esentiale, precum memorii de traducere, glosare de termeni, dictionare, software specializat pentru traduceri asistate de calculator si software pentru prelucrare grafica, etc.

Pentru operativitate, preluam documentele ce necesita traduceri suedeza la adresa de e-mail contact@traduceri10.ro , le analizam si va pregatim cotatia de pret si estimarea de timp pentru finalizarea proiectului. In urma primirii confirmarii dumneavoastra, proiectul este dar in lucru, trecand prin toti pasii specifici. Traducatorii nostri de limba suedeza garanteaza respectarea fidelitatii textului tradus cu textul din limba sursa, respectand specificitatile fiecarei limbi.

Pentru ca dorim sa investim in relatia cu clientii nostri, oferim un sistem avantajos de discounturi, pentru lucrari cu volum mai mare de 50 de pagini, precum si predarea materialului in formatul solicitat de dumneavoastra. Intermediem legalizarea notariala si va stam la dispozitie servicii conexe, precum tehnoredactare, colationare si prelucrare grafica (DTP).

Clientii nostri persoane juridice pot avea nevoie de traduceri suedeza in urmatoarele domenii: juridic, economic, financiar – bancar, tehnic, tehnologii IT&C, resurse umane, si altele.

Persoanele fizice pot apela la serviciile noastre de traduceri suedeza pentru: acte de studii si calificare, pasapoarte, carti de identitate, carnet student, acte auto sau medicale, etc..

Limba suedeza este o limba nord germanica, vorbita in majoritate in Suedia si in anumite parti ale Finlandei, precum si in alte zone ale lumii unde exista o minoritate etnica suedeza (de exemplu, in Statele Unite ale Americii). Suedeza este o limba scandinava, facand parte dintr-o sub-grupa a limbilor germanice sau indo-europene. Limba suedeza este foarte apropiata lingvistic si de limbile daneza si norvegiana.

Limba suedeza este limba nationala (insa nu si oficiala) a Suediei si este vorbita de majoritatea populatiei. Aceasta este limba secundara (dar oficiala) in Finlanda, dupa limba finlandeza, unde este limba nativa pentru aproxomativ 5,6% din populatia finlandeza, fiind predata obligatoriu in scolile finlandeze si fiind cunoscuta de majoritatea finlandezilor. Alfabetul suedez este compus din cele 26 litere de baza ale alfabetului latin, exceptand litera „w”, plus trei caractere specifice: Å / å , Ä / ä si Ö / ö .

 

Va invitam sa ne contactati pentru traduceri suedeza realizate de profesionisti!


Cotatie rapida