Traduceri medicale

Traduceri medicaleDomeniile medical si farmaceutic reprezinta domenii extrem de complexe, cu limbaj specializat. Documentele medicale prezinta o importanta deosebita, intrucat acestea dicteaza modul in care vor fi administrate tratamente, mentioneaza compozitia unor produse farmaceutice, sau prevad instructiuni de utilizare ale unor echipamente medicale, corectitudinea traducerilor medicale fiind esentiala.

Pentru realizarea de traduceri medicale, este extrem de important ca traducatorul autorizat sa aiba cunostinte aprofundate in domeniul medical si/ sau farmaceutic. Inainte de realizarea unei traduceri medicale, este necesar ca documentul sursa sa fie pe deplin inteles, astfel incat traducatorul sa poata reda corect toate informatiile din acesta. Acesta este motivul pentru care traducatorii nostri au pregatire si studii in domeniul medical si farmaceutic, iar toate traducerile sunt revizuite de medici, asistenti sau farmacisti.

Dorim sa asiguram cel mai inalt nivel de calitate pentru traduceri medicale, astfel ca punem la dispozitia traducatorilor nostri autorizati numeroase resurse, precum glosare de termeni, dictionare medicale, memorii de traducere si instrumente de traducere asistata de calculator.

Inainte de traducere efectiva, se realizeaza o documentare aprofundata si se creeaza o baza de date de termeni ce vor fi utilizati in cadrul respectivei traduceri medicale. Aceasta baza de date este completata si actualizata permanent. Dupa finalizarea traducerii, revizorul analizeaza si corecteaza traducerea si, daca este cazul, echipa tehnica realizeaza prelucrarea grafica a materialului.

Consideram ca succesul oricarui proiect de traduceri medicale este asigurat de o eficienta colaborare intre managerul de proiect, echipa de traducatori, echipa de revizori si echipa tehnica, ce vor gestiona proiectul dumneavoastra.

Va oferim traduceri medicale pentru:

- brosuri, manuale ale echipamentelor medicale
- prezentari de produse
- prospecte produse farmaceutice
- informatii clinice, toxicologice, farmaceutice si biologice
- software medical
- aplicatii multimedia in domeniul medical
- generale, date despre pacienti
- retete
- ghiduri de utilizare destinate personalului si pacientilor
- echipamente, ambalaje, chestionare medicale si glosare de termeni medicali

 

Va garantam traduceri medicale de nota 10!


Cotatie rapida