Biroul nostru de traduceri localizat in Bucuresti, ofera servicii complete de traduceri autorizate si traduceri legalizate in Bucuresti si in toata tara. Clientii nostri fac parte inclusiv din alte state europene, astfel incat localizarea biroului nostru de traduceri in Bucuresti nu pune o problema pentru prestarea de servicii in orice zona a lumii.

 

 

Colaborarea cu biroul nostru se realizeaza in conditii de maxima eficienta si flexibilitate. Documentele pot fi preluate in mod electronic, pe e-mail, sau prin fax, astfel incat sa realizam o cotatie cat mai rapida. Dupa primirea confirmarii comenzii, lucrarea este tradusa si predata catre clientii nostri in orice forma preferata: pe e-mail, pe fax, prin curier, sau putem preda traducerile la sediul nostru din Bucuresti.

Traducerea tuturor documentelor este realizata numai de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, inclusiv de traducatori nativi de limbi precum germana, rusa, maghiara, franceza, etc., astfel incat traducerile sa fie cat mai fidele originalului si cat mai corecte. Echipa noastra de traducatori este specializata in toate domeniile, astfel incat toate materialele clientilor nostri sa fie gestionate de cei mai pregatiti traducatori. Colaborarile cu specialisti in domenii (ingineri, medici, avocati, notari) ne permit utilizarea celei mai corecte terminologii, iar resursele profesionale aditionale (dictionare, glosare, software specializat).

Biroul nostru de traduceri Bucuresti se adreseaza in special companiilor, cu oferte avantajoase si discounturi considerabile pentru colaborari de durata. Din dorinta de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai bune solutii, Traduceri10 ofera solutii complete pentru traducere si editare, servicii conexe de prelucrare grafica, autorizare, legalizare notariala, apostilare si supralegalizare, livrare in Bucuresti.

Pentru persoane fizice, biroul nostru de traduceri ofera livrarea gratuita in Bucuresti pentru comenzi de peste 125.00 lei. Realizam traduceri autorizate si legalizate pentru orice tip de documente, cu respectarea prevederilor legale. De asemenea, oferim consultanta gratuita, astfel incat clientii nostri sa beneficieze exact de serviciul ce ii este necesar in functie de documentul pentru care este necesara traducerea.

Pentru a solicita o oferta, va invitam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

 

Mergi Sus