Salut—

Despre noi

Bine ați venit.
Noi suntem Traduceri10. Oferim servicii profesionale de traduceri pentru principalele limbi de circulație europeană și internațională
Asistam clienții nostri de peste 10 ani să înceapă, susțină și să iși crească afacerile pe plan internațional
Vrei să afli cum putem ajuta la creșterea afacerii tale?
Hai să ne cunoaștem !
Traduceri cost-effective

Optimizam continuu procesele interne prin care realizam traducerile pentru a obtine cel mai bun raport calitate-pret pentru clientii nostri

500+ traducatori testati continuu

Traducatorii nostrii sunt atent monitorizati de catre echipa Traduceri10 astfel incat fiecare dintre ei sa fie alocat pentru a traduce documente adecvate pentru nivelul lor de experienta.

Project manager dedicat

Fiecare lucrare si/sau client primeste un manager de proiect dedicat astfel incat toate solicitarile clientului sa fie atent monitorizate iar resursele optime sa fie corect alocate.

Revizuire interna a documentelor

Fiecare document tradus este revizuit intern astfel incat sa se asigure eliminarea erorilor de traducere dar si o pentru a reproduce cat exact aspectul documentului dumneavoastra.

DTP

Unele documente necesita o atentie sporita pentru ca aspectul final al acestora sa fie impecabil. Managerul de proiect va aloca imediat ce aceasta necesitate este depistata un grafician specializat astfel incat sa poata fi livrate traduceri identice cu originalul indiferent de formatul acestora.

Mergi Sus